Bekræftelse af indtastninger

Diskussioner og meddelelser vedrørende nrpl.dk og nrpl.dk forum
Forumregler
Ingen reklamer i indlæg, signatur eller avatar - Ingen injurierende, nedsættende eller racistiske indlæg - Overtrædelse kan medføre sanktioner

Bekræftelse af indtastninger

Indlægaf Martin62 » tirs 15.09.2015 08:02

Der ligger efterhånden rigtig mange indtastninger af emalje-, reflekterende- og historisk korrekte nummerplader, som ikke er blevet bekræftet.
Der er nok en del af nummerpladerne, der ikke længere eksisterer, og det ville da være rart at få dem bekræftet inden oplysningerne evt. for-
svinder på DMR, NRPLA.DE m.fl.
Martin62
Medlem
 
Indlæg: 186
Tilmeldt: fre 02.01.2009 16:05
Geografisk sted: København og Nordsjælland

Re: Bekræftelse af indtastninger

Indlægaf Martin O » søn 04.10.2015 00:17

Martin62 skrev:Der ligger efterhånden rigtig mange indtastninger af emalje-, reflekterende- og historisk korrekte nummerplader, som ikke er blevet bekræftet.
Der er nok en del af nummerpladerne, der ikke længere eksisterer, og det ville da være rart at få dem bekræftet inden oplysningerne evt. for-
svinder på DMR, NRPLA.DE m.fl.

Hvad menes med "bekræfte"? Et check på skat.dk's motorsider eller nrpla.de? Er der nogen grund til at tro at oplysningerne forsvinder? Nåh ja, jeg tror nok at hvis et nummer afmeldes på grund af omregistrering til et nyt nummer, og dette nye nummer senere afmeldes, vil nummeret ikke længere dukke op på nrpla.de. I hvert fald ikke på avanceret søgning på en nummerserie. Jeg har netop fundet et eksempel: AM63658 er afmeldt. Den har tidliger kørt med TZ92515. Søgning på TZ925?? viser ikke dette nummer. Men det dukker dog op på individuelt nummeropslag.
Martin O
Martin O
Medlem
 
Indlæg: 431
Tilmeldt: ons 16.10.2013 16:14

Re: Bekræftelse af indtastninger

Indlægaf TT » søn 04.10.2015 00:36

Siden indførelsen af DMR betyder det at nummeret tjekkes på motorregister.skat.dk. Hvis køretøjet senere har fået et andet nummer, kan det ikke findes på det gamle nummer hos SKAT. Derimod kan man finde det nye nummer på trafikstyrelsens synsopslag. Herefter kan man gå tilbage til SKAT og trævle nummerhistorikken op og finde det gamle nummer.

Konklusionen er under alle omstændigheder at nummeret ikke forsvinder så længe vi har de løsninger vi har nu.

Og som svar på Martin62 opfordring kan jeg sige at det er noget der tager lang tid, og tid er aldrig nok af. Men med lidt held sker der noget snart.
Thomas Thorsen
http://nrpl.dk
Brugeravatar
TT
Site Admin
 
Indlæg: 3535
Tilmeldt: tirs 10.06.2008 22:54
Geografisk sted: København


Tilbage til Forum- og site-diskussioner