Side 1 af 1

Oplukning og skrivning

Indlæg: ons 14.10.2009 21:29
af Jesper Bering
Kære Thomas,

Jeg ved ikke om nedenstående er noget du har kendskab til eller indflydelse på.

Når jeg logger mig på forumet, får jeg en 'meddelelse' eller 'oplysning' om at jeg er logget på, og der er et link så jeg kan klikke mig tilbage til boardindekset. Hvis ikke jeg klikker, bliver jeg omdirigeret til boardindekset efter x antal sekunder.

Når jeg er færdig med at skrive et indlæg, sker der nøjagtig det samme - jeg får en meddelelse om at mit indlæg er lagt ind, og hvis ikke jeg reagerer bliver jeg dirigeret direkte til indlægget (hvoraf det meget tydeligt fremgår at det ER lagt ind!).

Kan jeg slå disse meddelelser fra, så jeg kommer direkte til boardindeks, hhv. indlæg? Det virker som rendyrket tidsspilde at sidde og læse en meddelelse om at man er blevet logget på som ønsket. At man er logget på, vil jo også fremgå af indekssiden så snart man er blevet omdirigeret.

Hvis ikke det lader sig gøre, kan jeg så formindske den forsinkelse der optræder før omdirigeringen?

Eller, kan du fjerne disse funktioner - eller sætte forsinkelserne til 0 - for hele forumet (under forudsætning af at der ikke er andre medlemmer der bruger den til noget de er glade for)?

hilsen Jesper

Re: Oplukning og skrivning

Indlæg: ons 14.10.2009 21:37
af TT
Forumet er en standardløsning, og jeg har ændret meget lidt. Jeg forsøgte at implementere nogle smarte ændringer, men så gik alt i sort. Det du fortæller om, er så vidt jeg ved ikke noget jeg lige kan ændre på ved at ændre en indstilling. Jeg skal ind og fuske i noget som en masse kloge hoveder har programmeret og som ligger langt over mit niveau. Hvis der er nogen som kender phpBB og som ved hvordan man skal gøre, må de gerne fortælle mig det.

Jeg bruger af og til funktionen til at vælge hvor jeg vil hen bagefter da det ikke altid er det samme sted.